Et fedt arbejdshjørne

Der manglede et kontor i hjemmet og vi havde det lyse hjørne i stuen med masser af lysindfald, alligevel tænkte vi at det måske kunne kombineres med et skrivebord. Vi havde kigget i rigtig i lang tid men intet føles rigtig som det rigtige, vi var enige om et træbord men hvilken type var ret svært

Vi kiggede på flere loppemarkeder

Vi ønskede ikke et traditionelt arbejdsbord da vi godt kan lide stilen med træ. Vi kiggede faktisk på flere markeder med salg af brugte møbler men vi fandt aldrig det helt rigtige, vi var på alle de traditionelle markeder og kiggede også på brugt annoncer med ting til boligen.

Men langt om længe lykkes det os alligevel og det var lidt ved et tilfælde, vi fandt dette plankebord brugt på markedspladsen og til 2.000 kr hvilket vi absolut synes var en fair pris. Bordet var en stor plade og 2 store løse fødder, den største udfordring var størrelsen og vægten på bordet så vi lånte en varevogn og fik transporteret bordet hjem.

Et hjørne med sjæl

Vi har fået kombineret en masse ting i stuen, vi har fået et kontor i hjørnet af stuen men det er også mange andre ting, det er super hyggeligt og samtidig en virkelig lækker stil hvis man er til det, vores stole i Cognac farve og de mørke gardiner giver det virkelig en hygge stemning og luksus stil.

Et plankebord til billig penge

Plankeborde fås i virkelig mange varianter og til mange prisklasser. Vi har nok set flere 100 annoncer brugte som nye og hver gang har vi været lidt i tvivl om udseende på plankebordet. Dette bord føltes rigtigt og prisen kunne sådan set havde været højere og vi havde nok ikke tøvet alligevel. Vi er ret enige om vi beholder dette hjørne i stuen for en god stund.

Bordet har en fornuftig dybde uden at være for dyb og bredden er god. Vi har nu et bord hvor vi begge kan sidde og arbejde samtidig og børnene kan også komme og sidde ved bordet. I dagslys er det varmt og med masser af lys og bliver det for meget trækker vi de mørke gardiner til. Om aftenen har vi et rigtig godt arbejdshjørne med masser af hygge og varme.

Inspiration til din bolig

Du kan finde masser af inspiration til din bolig på nettet, selvfølgelig på denne blog men også masser af andre boligblogs, nogen gange er det bare nemmere at blive inspireret når man ser tingene i billedeform medmindre man har en helt særlig ide og særligt ønske. Uanset hvad er mulighederne mange og hvis du har lidt fantasi kan du få rigtig mange spændende udfald i din bolig hvis du prøver dig lidt frem.