Hvem siger en magasinholder skal være kedelig. Glad for bolig har været en tur forbi hjemmesiden fenomen hvor vi med denne artikel fokusere på magasinholdere.

Det lyder ikke ikke nødvendigvis særlig sexet med en magasinholder men udvalget hos Fenomen taler for sig selv og vi har fundet nogen af de forskellige magasinholdere frem som inspiration til dig.

(annonceindhold)

En klassisk magasinholder i krom og med en blank overflade. Sidder traditionelt steder hvor det er let og tilgængeligt at få fat i f.eks dagens avis eller ugeblade.(reklame)

Bladholder i træ

Du kender det sikkert, de forskellige blade flyder på bordet eller køkkenbordet og sidste mand eller kvinde får ikke altid ryddet op, Det er der selvfølgelig rod på med en bladholder der er lidt mere spændende end de gammeldags traditionelle holdere.

Denne bladholder er i valnød og en fryd for øjet. Den er produceret af Neon Living og kan rumme alt hvad du har af dokumenter, magasiner mv samtidig med at den er pæn at se på. (reklame)

Organiser tingene på en super flot input organizer

Hvis du har flere ting som skal opbevares så har Anne Holm & Sigrid Smetana designet input organizer for Woud. Produktet er fremstillet i egetræ og på selve træpladen kan du flytte rundt på de forskellige holdere som der iøvrigt er 8 stk af.

Den er designet til det typiske nordiske hjem og er rigtig praktisk til småting og hvad du end måtte have af kontorartikler og accessories af personlig karakter.

Super lækkert designet af Sigrid Smetena og Anne Holm. Det gør det pludselige sjovere og ikke mindst flottere at være praktisk.(reklame)

Magasinholder til gulv

Hvis du søger noget robust og virkelig flot til gulvet så kig her. Denne magasinholder til gulv er navngivet Tower rack og er fra YAMAZAKI fra Japan.

Den står superlækkert og udover at være praktisk er en smuk i det sorte metal.

Magasinholder til gulvet fra Japanske YAMAZAKI (reklame)

Alle billeder i denne artikel er fra Fenomen hvor du også kan handle produkterne. Brug nedenstående link og se hele udvalget og få leveret online, nemt og simpelt. (reklame)